Anouk, Lil Kleine en Jaimie Vaes Beeld © ANP

Anouk reageert op zaak Lil Kleine: 'Jaimie, pak je vrijheid'

14 februari 2022 12:15

De beelden waarop ogenschijnlijk te zien is hoe Lil Kleine (27) zijn verloofde Jaimie Vaes (32) aan haar haren de auto uit sleurt, zijn ook gezien door zijn voormalige 'The voice of Holland'-collega Anouk (45). De zangeres laat zich op Instagram uit over de situatie.

"Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan"

Yvonne Coldeweijer zette de beveiligingsvideo waarop de vermeende mishandeling te zien is gisteravond op Instagram. Kort daarna kwam het bericht naar buiten dat Lil Kleine is opgepakt door de politie. Ook Anouk is er inmiddels van op de hoogte en schaart zich achter Jaimie. 'Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan', schrijft de zangeres op haar Instagram-account. Daarnaast haalt ze nog uit naar de rapper en verwacht ze dat Lil binnen de kortste keren met een 'bullshit verontschuldiging' op de proppen zal komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine nog steeds vast op politiebureau Amsterdam

Anouk en Lil Kleine kregen het met elkaar aan de stok toen ze allebei een coach voor The voice of Holland waren in 2019. De rapper zou haar een 'k*nkerhoer' hebben genoemd en dat ze de 'vinketering' kon krijgen. De zangeres vond het op haar beurt allemaal wel meevallen en dat ze gewoon konden samenwerken. Lil Kleine was het seizoen erop niet meer te zien in de talentenshow. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers reageren geschokt op vermeende mishandeling door Lil Kleine

Naast Anouk hebben Jim Bakkum en Miljuschka Witzenhausen zich al uitgesproken over de situatie rondom het vermeende misbruik jegens Jaimie Vaes. 'Fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af', aldus Jim op Instagram. 'We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het', reageerde Miljuschka. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opmerkelijke teksten over Jaimie Vaes op nieuwe album Lil Kleine

Lil en Jaimie kwamen vorig jaar al in opspraak rondom een vermeende mishandeling toen de twee op Ibiza waren. De rapper werd daar opgepakt, maar stond de dag daarna alweer op vrije voeten. Het stel plaatste destijds deze video over hun situatie: 

Jaimie Vaes en Lil' Kleine geven tekst en uitleg over incident op Ibiza

01:56