Glennis Grace Beeld © ANP

Zelfs Amerikaanse pers pakt uit met supermarktruzie Glennis Grace

16 februari 2022 12:24

Lange tijd droomde Glennis Grace (43) van een doorbraak in de Verenigde Staten. Met haar deelname aan 'America's Got Talent', waar ze het in 2018 tot de finale schopte, kwam ze daarbij in de buurt. Maar nu is het diezelfde deelname die ervoor zorgt dat Glennis op een heel andere manier de Amerikaanse pers haalt. Onder andere 'TMZ' schrijft over de arrestatie van Glennis afgelopen zaterdag.

"Ik zie het onderzoek met vertrouwen tegemoet"

Op de voorpagina van entertainmentwebsite TMZ valt te lezen dat een ex-finaliste van America's Got Talent, Glennis dus, is gearresteerd voor mishandeling.

De zangeres werd zaterdag opgepakt na een geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam. Eerder die dag zou er ruzie zijn ontstaan tussen de 15-jarige zoon van Glennis en medewerkers van de supermarkt. De zangeres is later met een groep verhaal gaan halen. Dit liep zo uit de hand, dat Glennis werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace en zoon opgepakt na bedreigen Jumbo-medewerkers

Dinsdagavond mocht Glennis pas weer het politiebureau verlaten, net als haar zoon. De politie liet weten dat het voor het onderzoek niet nodig is dat zij en haar zoon nog langer vastzitten. Ze worden mishandeling en openlijke geweldpleging in vereniging met voorbedachte rade ten laste gelegd. 

Glennis zelf zei er dinsdagavond het volgende over via haar Instagram-account: 'Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam. Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace weer op vrije voeten na geweldincident in Jumbo

Gisteren kwam Glennis weer op vrije voeten. Hieronder zie je de beelden en een reactie van de politie.

Gedragsregels voor Glennis Grace na vrijlating door politie

00:59