Everon Jackson Hooi voor 'Wie is de Mol?' Beeld © AVROTROS

5000 euro die Mol Everon uit de pot speelde gedoneerd aan Giro555

7 maart 2022 20:27

Een mooi initiatief van 'Wie is de Mol?' en AVROTROS. Presentator Rik van de Westelaken (50) maakt zojuist op social media bekend dat er 5000 euro wordt overgemaakt naar Giro555.

"Vandaag stopt AVROTROS dat geld terug in de pot van Giro555"

Waarom specifiek 5000 euro? De makers hebben tijdens het laatste seizoen een nieuw element aan het programma toegevoegd. Wie door de grootste Molloten thuis voorafgaand wel én niet werden verdacht als Mol kon de pot zowel geld opleveren of geld aftroggelen. Everon Jackson Hooi werd niet verdacht als Mol, maar bleek het wel te zijn. Daardoor ging er tijdens de finale van het programma maar liefst 5000 euro uit de pot. Dat bedrag wordt nu gedoneerd aan het goede doel.

Rik: 'Afgelopen zaterdag tijdens de finale van Wie is de Mol? speelde Mol Everon €5.000 uit de pot. Vandaag stopt AVROTROS dat geld terug in de pot van Giro555.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM ontmaskert de Mol en kroont de winnaar van seizoen 22

Het was afgelopen zaterdag een zinderend slotspektakel van Wie is de Mol? toen Everon als Mol werd ontmaskerd en Fresia Cousiño Arias tot winnaar werd gekroond. Een dag later schoof modekenner en WIDM-afvaller Arno Kantelberg aan in RTL Boulevard om over de ins en outs van het seizoen te vertellen.

Eindelijk mag het: Arno deelt álle smeuïge details van WIDM

05:57
Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zoon (5) Victoria Koblenko voelt angst voor oorlog: 'Hij bouwt schuilkelders van kussens'

Ook de slachtoffers en vluchtelingen in en uit Oekraïne helpen? Doneren kan nog steeds. Kijk op de website van Giro555 voor alle informatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!