Peter Gillis Beeld © ANP

Peter Gillis met spoed afgevoerd met ambulance

24 maart 2022 12:02

Peter Gillis (60) is woensdag met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij onwel werd tijdens opnames van zijn realityserie. Dit meldt het 'Eindhovens Dagblad'. Peters hartslag was op dat moment gedaald naar 30.

"Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte"

Peter werd gistermiddag ineens niet goed, waarna zijn zoon Mark 112 belde. De Massa is Kassa-ster kreeg hier zelf niets meer van mee en werd meegenomen naar het ziekenhuis in Helmond. "Ze dachten aan een hersenbloeding, tia of beroerte, maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was", zo vertelt hij aan het ED. "Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed." Omdat zijn bloedwaarden goed waren, mocht hij gisteravond wel weer naar huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Massa is Kassa-zoon Mark Gillis in het gips

Peter geeft aan flink geschrokken te zijn en daarom gooit hij het roer om. "Ik zal nu toch echt iets aan mijn gewicht moeten doen." Hij is van plan om zijn afslankcoach opnieuw te gaan bezoeken. "Ik sta weer met beide benen op de grond. Over enkele maanden herken je me niet meer terug."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis wil 4000 gevluchte Oekraïners opvangen in vakantieparken

Enkele weken geleden sprak Peter in Massa is Kassa nog over zijn gewicht. Toen gaf hij aan dat hij na te denken over een maagverkleining, maar hij zag er toch vanaf 'omdat je niet in een gezond lichaam moet snijden'. Hij gaf toen ook meteen aan vaker te gaan sporten.

Onlangs spraken we Peter Gillis. Dit had alles te maken met de overval op zijn zoon Mark. Je ziet het in onderstaande video.

Massa is Kassa-ster Peter Gillis van slag na overval op zoon

02:19

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!