Bruce Willis en Sylvester Stallone Beeld © Getty Images

Sylvester Stallone steekt Bruce Willis hart onder de riem

31 maart 2022 09:22

Sylvester Stallone (75) bidt voor zijn vriend en filmcollega Bruce Willis (67), van wie woensdag wereldkundig werd dat hij om ernstige gezondheidsredenen stopt met acteren. Met bemoedigende woorden en een hele rits foto's van de twee samen, stak Sylvester zijn mede-actieheld via Instagram een hart onder de riem.

"Ik bid voor het beste voor jou en je prachtige familie"

'Wij gaan samen heel ver terug', schrijft Sylvester. 'Ik bid voor het beste voor jou en je prachtige familie.' De acteurs zijn overigens niet altijd vrienden geweest. Enkele jaren geleden hadden zij openlijk ruzie met elkaar nadat Sylvester Bruce om financiële redenen had vervangen in het derde deel van zijn filmreeks The Expendables. De rol ging vervolgens naar Harrison Ford. Later legden de twee het weer bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Willis stopt met acteren vanwege gezondheid

De familie van Bruce maakte woensdag bekend dat bij de 67-jarige filmster door een hersenaandoening afasie is vastgesteld. Afasie is een aantasting van het vermogen om te spreken, schrijven en taal te begrijpen, zowel mondeling als schriftelijk. Die treedt meestal op na een beroerte of hoofdletsel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Willis krijgt eigen categorie bij Razzie Awards

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!