Mark Gillis Beeld © Instagram @gillismark

Mark Gillis pas gerust als ook andere verdachten zijn gepakt

7 april 2022 17:03

Mark Gillis is opgelucht dat de politie donderdag een man heeft aangehouden die mogelijk betrokken is geweest bij de overval op zijn persoon in november. De zoon van vakantieparkmiljonair Peter Gillis is echter pas echt gerustgesteld als ook de andere verdachten zijn aangehouden, laat hij weten aan 'De Telegraaf'.

"Dit is echter een mooi begin"

"Er was eerder een DNA-hit met de betreffende verdachte, ze hebben hem nu van zijn bed kunnen lichten", zegt Gillis tegen de krant. "Ik was opgelucht, maar ik kan pas rustig ademhalen zodra de andere twee of drie verdachten worden aangehouden. Dit is echter een mooi begin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte aangehouden voor betrokkenheid overval Mark Gillis

De politie maakte donderdag bekend een 39-jarige man uit Den Bosch te hebben aangehouden voor de gewelddadige overval op Gillis. Hij werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overmeesterd nadat een viertal mannen hem had opgewacht bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer.

De politie laat weten dat het onderzoek naar de overige verdachten nog volop gaande is. Ze hebben mogelijk al zicht op deze mensen. "Er zijn namelijk nog andere sporen die nu verder worden onderzocht door het NFI. Mogelijk leidt dat tot nieuwe matches. Verder onderzoek moet dat uitwijzen", meldt de politie op haar website.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mannen die zich bij politie meldden in zaak Mark Gillis blijken fans

Eerder meldden zich naar aanleiding van beveiligingsbeelden die te zien waren in het programma Bureau Brabant van Omroep Brabant vier personen bij de politie. Zij bleken echter niets met de overval te maken te hebben, maar fans van het realityprogramma over de Familie Gillis dat op SBS6 te zien is. De politie liet daarna weten het 'te betreuren' dat deze mensen op deze manier in verband waren gebracht met de overval.

Politie deelt details over vier verdachten Mark Gillis

04:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!