Gianni van der B. en zijn vriendin Beeld © RTL

Vriendin gearresteerde Temptation-ster bezoekt hem wekelijks in de gevangenis

9 april 2022 13:29

Nadat hij eerder in 'Temptation Island' een telefoon meesmokkelde, is de 29-jarige Gianni van der B. nu één van de hoofdverdachten in het onderzoek naar een crystalmethlab in Nederweert. Momenteel is hij in afwachting van de uitkomst van zijn strafzaak in de gevangenis, waar zijn vriendin hem elke week komt opzoeken. Zo vertelt Melissa in een nieuwe video op haar YouTube-kanaal.

"Op zaterdag mogen we dan videobellen"

Vanzelfsprekend mag er in de gevangenis niet gefilmd worden, en dat is Melissa ook niet van plan, maar naderhand vertelt ze op beeld hoe het bezoek is verlopen. Volgens de realityster is het altijd fijn om elkaar weer te zien, maar is het afscheid nemen 'echt kut'. Elke dinsdag mag ze op bezoek komen en daarnaast heeft ze ook elke dag contact met haar vriend via de telefoon. "Op zaterdag mogen we dan videobellen - of zondag, dat ligt eraan op welke dag 'ie op de lijst komt", vertelt ze.

Even later is ook één van die gesprekken kort te horen in de vlog. "Hier ben ik weer vanuit hotel Van der Valk in Vught", grapt Gianni van der B. aan de telefoon. "Hotel EBI Vught."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster gearresteerd voor grootste methlab van Nederland

Het drugslab werd in juli 2021 al ontdekt, maar pas afgelopen 8 maart werden er drie mensen aangehouden voor betrokkenheid. Zij kwamen in beeld door een undercoveractie van de politie. Agenten deden ook invallen in woningen en bedrijfspanden van hoofdverdachten en Gianni van der B. en Damien B., maar zij waren op dat moment op vakantie in Dubai.

De realityster en Damien B. meldden zich op 14 maart zelf op het politiebureau in Venlo met advocate Gitte Stevens. Momenteel zitten alle vijf de verdachten in voorarrest. De vriendin van Gianni van der B. is geen verdachte.

'Onduidelijk wat rol Gianni was in methlab'

04:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin van gearresteerde Temptation Island-ster laat van zich horen

Gianni van der B. en zijn partner Melissa deden in 2020 mee aan Temptation Island, maar de relatietest was voor het koppel slechts van korte duur. Het stel wist een telefoon mee te smokkelen tijdens de opnames en moest daarom als de bliksem het programma verlaten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!