Musical Annie Beeld © ANP

Musical Annie met Oekraïense boventiteling aangeboden voor vluchtelingen

21 april 2022 16:30

Theater DeLaMar in Amsterdam gaat de musical 'Annie' bij een aantal voorstellingen van Oekraïense boventiteling voorzien. Op 26 april en 4 mei kunnen mensen uit Oekraïne de familievoorstelling over het roodharige weesmeisje daardoor volgen in hun eigen taal. De voorstellingen zullen kosteloos te bezoeken zijn.

"We hopen dan ook dat we de families met deze speciale voorstellingen een fijne middag of avond ontspanning aan kunnen bieden"

"Oekraïne heeft een rijke theatertraditie", zegt Andreas Fleischmann, directeur van DeLaMar. "We hopen dan ook dat we de families met deze speciale voorstellingen een fijne middag of avond ontspanning aan kunnen bieden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bevrijdingsfestival Den Haag staat uitgebreid stil bij oorlog Oekraïne

DeLaMar heeft contact met verschillende Oekraïense groepen in Amsterdam en roept daarnaast mensen die Oekraïense gezinnen kennen op om het theater via hun social mediakanalen een berichtje te sturen. DeLaMar stelt dan een uitnodiging met alle benodigde informatie in het Oekraïens beschikbaar die doorgestuurd kan worden naar eventuele geïnteresseerden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oekraïense songfestivalact treedt op tijdens Haags koningsnachtfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!