Beeld © ANP

Marieke Elsinga vanaf maandag weer te horen op Qmusic

25 mei 2022 07:19

Marieke Elsinga (35) is vanaf komende maandag weer te horen op haar vertrouwde plekje bij Qmusic. Dat maakte ze woensdagochtend zelf bekend in haar show 'Mattie & Marieke'.

Marieke zal vanaf volgende week vier dagen te horen zijn in de ochtendshow Mattie & Marieke op Qmusic. Alleen op de woensdagochtend zal collega Mattie Valk nog alleen presenteren.

Op haar Instagram-pagina schrijft Marieke er 'méga zin' in te hebben. 'Ik ben dit geweldige clubje mensen (voor én achter de schermen) heel dankbaar dat ik even op de rem heb mogen trappen en alle tijd kreeg. Ik houd de woensdagen nog even voor mezelf, maar alle andere dagen zit ik tussen 6-10u weer tegenover mijn grote vriend Mattie op Qmusic.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga over terugkeer naar Qmusic: 'Het gaat een stuk beter kan ik zeggen' 

Op 11 april kwam het nieuws naar buiten dat Marieke tijdelijk haar werkzaamheden neerlegde, omdat de presentatrice 'voorzichtig wil zijn' met zichzelf. Marieke doet naast haar ochtendshow op Qmusic ook tv-klussen en de combinatie van beide werden haar teveel. Begin mei liet ze live op Qmusic weten dat het nu beter met haar gaat.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga heeft 'heel veel zin' om weer aan het werk te gaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!