Coen en Sander Beeld © ANP

Coen en Sander gaan 'met pijn in het hart' deels solo verder

25 mei 2022 16:51

Coen Swijnenberg (42) en Sander Lantinga (45), het langstzittende radioduo van Nederland, slaan een nieuwe weg in. Na achttien jaar samen radiomaken gaan ze na de zomer (deels) solo verder op Radio 538 en Veronica.

"Ik vond het een voorrecht om dit programma zo lang te mogen maken"

De Coen en Sander Show wordt voortaan alleen nog maar op vrijdag gemaakt. Op de andere werkdagen maken de mannen een ander radioprogramma: Sander presenteert de middagshow van 16.00 tot 18.00 uur op Radio Veronica, terwijl Coen de dagelijkse lunchshow van 12.00 tot 14.00 uur op Radio 538 verzorgt.

Coen vertelt dat hij het jammer vindt om niet meer dagelijks met Sander te werken. "Dat ga ik onwijs missen. Maar er komen mooie dingen aan! (...) Veel om straks naar uit te kijken, maar eerst ga ik heel erg genieten van de laatste dagelijkse middagshows met Sander, het team en de beste luisteraars die we ons kunnen wensen."

Coen gaf op de radio aan dat hij er best even wakker van heeft gelegen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen en Sander reageren woensdag op exit-geruchten

Sander neemt 'met pijn in het hart en een brede glimlach' afscheid van de dagelijkse Coen en Sander Show. "Ik vond het een voorrecht om dit programma zo lang te mogen maken met en voor onze luisteraars. Het zal even wennen zijn om mijn vrouw vaker te zien dan Coen, maar ik heb ontzettend veel zin in de toekomst bij Radio Veronica en op de vrijdag bij Radio 538."

Wie van maandag tot en met donderdag de middagshow op Radio 538 gaat presenteren, maakt de radiozender binnenkort bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!