Hans Kazàn Beeld © ANP

Hans Kazàn na lang ziekbed eindelijk weer aan de slag

30 mei 2022 10:15

Illusionist Hans Kazàn (69) is weer vol aan de bak nadat hij maandenlang in de lappenmand had gelegen. Dat laat zijn vrouw Wendy maandag aan ANP weten. De 69-jarige magiër voelt zich prima en doet vrijwel dagelijks lezingen en presentaties. "Het is heerlijk voor Hans om weer gewoon zijn dingen te kunnen doen", aldus Wendy. "Hij heeft twee weken lang elke dag verplichtingen in de vorm van presentaties, workshops en optreden. Daar heeft hij heel veel zin in."

"Het is heerlijk voor Hans om weer gewoon zijn dingen te kunnen doen"

Kazàn werd de afgelopen drie maanden twee maal opgenomen in een ziekenhuis in Spanje, waar hij woont, vanwege extreme misselijkheid en braken. Dit kwam, bleek na uitgebreid onderzoek, door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Hans Kazàn voelt zich 'uitstekend' en gaat weer aan de slag

De illusionist, die recent nog een prestigieuze prijs won voor zijn grote internationale betekenis voor het goochelvak, keerde afgelopen week terug naar Nederland. Hij kreeg de afgelopen weken vooral via social media duizenden hartverwarmende berichten van fans en geïnteresseerden die met hem meeleefden tijdens zijn ziekbed.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hans Kazàn mag Spaans ziekenhuis opnieuw verlaten

Hans Kazàn optimistisch na ziekteperiode: 'Kan weer vooruit kijken'

02:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!