Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Bas en Nicolette komen Amsterdamse Zomer-bezoekers tegemoet na debacle

6 juli 2022 08:23

Wat een voor iedereen leuk weekend moest zijn tijdens De Amsterdamse Zomer, een evenement georganiseerd door Bas Smit (41) en Nicolette van Dam (37), was niet voor iedereen even leuk. De mensen die er zaterdag waren stonden vooral heel lang in de rij om uiteindelijk te horen dat de wijn op was. Bas en Nicolette beloofden een tegemoetkoming. En die is er nu ook.

"We zijn ons enorm bewust van dat niet iedereen een topervaring heeft gehad"

Via social media regende het negatieve reacties over De Amsterdamse Zomer. Dat vindt ook Bas uiteraard erg vervelend. "We zijn ons enorm bewust van dat niet iedereen een topervaring heeft gehad", vertelt hij in een video op Instagram.

Om die mensen tegemoet te komen, hebben Bas en Nicolette iets bedacht. Het duo heeft een website in het leven geroepen waar mensen die een kaartje hadden hun gegevens achter kunnen laten. "Vul het even in en dan krijg je dit weekend met superleuke opties: gratis kaartjes voor De Amsterdamse Zomer, de intieme concerten, of gratis kaartjes voor het Amsterdams terrassenfestival, of kaartjes het Amsterdams Winterparadijs aan het einde van het jaar. Ik hoop jullie natuurlijk volgend jaar weer te zien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bas en Nicolette blikken terug op eerste dag Amsterdamse Zomer: 'Gisteren was klote'

RTL Boulevard sprak met Nicolette en Bas over het verloop van de eerste dag van De Amsterdamse Zomer, waar veel mensen online over klaagden. Het influencerkoppel baalde zelf ook flink van de situatie die zich voordeed door overmacht. In de video hieronder geven ze tekst en uitleg.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bas Smit en Nicolette van Dam bieden excuses aan na drukte Amsterdamse Zomer

Bas en Nicolette blikken terug op eerste dag Amsterdamse Zomer: 'Gisteren was klote'

02:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!