Tahmina Akefi Beeld © ANP

Partner Peter R. de Vries deelt laatste foto die hij haar stuurde

6 juli 2022 14:27

Tahmina Akefi (39), de vrouw die zich na de dood van Peter R. de Vries onthulde als zijn partner, heeft woensdag - een jaar na de aanslag op haar geliefde - de allerlaatste foto gedeeld die hij haar stuurde. 'Precies een jaar geleden zag het leven er zo anders uit', schrijft ze.

"Zo zal ik hem altijd blijven herinneren"

Op de ochtend van de aanslag op het leven van Peter belde hij Tahmina op. 'Blij en enthousiast over het huis dat we op het oog hadden. Hij wilde een tweede afspraak maken zodat we de woning samen konden bekijken. Om 20.15 uur zouden we elkaar bij het appartement ontmoeten. Maar zover kwam het niet. De dag eindigde in een nachtmerrie', blikt ze terug.

De allerlaatste foto die Peter naar Tahmina stuurde, stuurde hij om precies 16.02 uur. 'Met zijn mooie lach', schrijft ze bij de betreffende foto. 'En zo herinner ik me hem. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren. Die neemt niemand mij af. Evenals de liefde die hij me gaf. De liefde die hij zelf beschreef als peilloos diep en eindeloos hoog.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Impact moord Peter R. de Vries nog dagelijks voelbaar

Het is woensdag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Anderhalve week later overleed hij. De uitzending van RTL Boulevard staat daarom vanavond geheel in het teken van Peter R. de Vries en is te zien vanaf 18.35 uur bij RTL 4.

In die uitzending zullen Peters kinderen, Royce en Kelly, vertellen over hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd. Een deel van het interview zie je hieronder al.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

RTL Boulevard vanavond in het teken van Peter R. de Vries

Royce en Kelly de Vries blikken terug op 'meest verschrikkelijke jaar'

01:12