Peter Gillis en Nicol Beeld © ANP

Nicol houdt lippen stijf op elkaar over vermeende mishandeling

08 september 2022 11:18

Als deze zomer naar buiten komt dat Peter Gillis (60) zich schuldig zou hebben gemaakt aan mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers (32), ontkennen de twee in eerste instantie in alle toonaarden. Maar de zaak komt voor de rechter en wanneer de officier van justitie bekendmaakt dat Peter zijn vriendin onder andere zou hebben gebeten in haar rug en neus, heeft ontkennen dat er iets heeft plaatsgevonden weinig zin meer. Dat wil echter niet zeggen dat het koppel er iets over wil loslaten op dit moment.

"We zijn daar mee bezig met de advocaat en dat is het eigenlijk" 

Wanneer Nicol naar het incident wordt gevraagd in een interview met journalist Andries Jelle de Jong, houdt ze haar lippen stijf op elkaar. Nicol geeft in het interview aan niet in detail te willen treden over de mishandeling die op 29 mei in een van de vakantieparken van Peter zou hebben plaatsgevonden. "We zijn daar mee bezig met de advocaat en dat is het eigenlijk." Dat ze er niet over wil uitweiden heeft alles te maken met de rechtszaak die nog loopt. "Ik ga dat proces absoluut niet schaden." 

In de toekomst ligt dat misschien anders. "We komen wel ooit een keer met een verhaal naar buiten." Wanneer haar interviewer Andries vervolgens benadrukt dat er 'gerust iets zal zijn gebeurd', lijkt Nicol daar mee in te stemmen. "Waar rook is, is vuur. Er is altijd iets aan de hand", concludeert Andries. "Ja", antwoordt Nicole. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Peter Gillis beet vriendin Nicol in rug en neus'

De grote nieuwskoppen rondom de mishandeling vliegen haar intussen om de oren. Toch probeert Nicol zich daar niets van aan te trekken. "Ik lees het niet en ik kijk er niet naar. (...) Ik ga gewoon door met mijn leven en wat de rest daar van vindt, doet en schrijft dat moeten ze zelf maar weten."  

Ondanks dat de rechtszaak nog loopt, heeft Talpa besloten het programma niet van de buis te halen. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is afgelopen maandag van start gegaan. Kijkers hekelen de tv-comeback van Peter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis heeft 'veel spijt' van leugen na incident met Nicol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!