Programmering BBC in het teken van gezondheidstoestand Elizabeth

8 september 2022 14:22

De BBC heeft de programmering omgegooid vanwege de gezondheidssituatie van koningin Elizabeth (96). De Britse nieuwszender staat donderdag volledig in het teken van de toestand van de koningin.

De zender brengt het laatste nieuws, onder meer live vanaf Buckingham Palace in Londen. Koningin Elizabeth wordt momenteel onder medisch toezicht gehouden, omdat artsen zich zorgen maken om haar gezondheid, zo meldde Buckingham Palace. De 96-jarige koningin verblijft momenteel in het Schotse Balmoral Castle, haar vakantieverblijf. 

Britse media melden dat prins Charles, Camilla en prins William naar Balmoral zijn afgereisd om de koningin te bezoeken. Hun woordvoerders hebben dit ook bevestigd. Ook Harry en Meghan en haar dochter Anne zijn onderweg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezondheid koningin Elizabeth ernstig verslechterd

In ons land gaat de NOS live wanneer koningin Elizabeth komt te overlijden. Een woordvoerder van de omroep laat aan het ANP weten dat alles klaarstaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zorgen om paarse handen van Queen Elizabeth: 'Ziet er fragiel uit'

Elizabeth kampt al enige tijd met gezondheidsklachten. Zo is ze slecht ter been en loopt daarom al langere tijd met een wandelstok.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!