Beeld © TikTok @polish_99

OnlyFans-ster schrikt zich rot: 'Hoofd ontploft in vliegtuig'

25 oktober 2022 11:24

De nachtmerrie van vele influencers is werkelijkheid geworden voor Weronika, een Britse online-ster. In een video op TikTok legt ze uit dat haar gezicht 'ontploft' wanneer ze na een behandeling uit Turkije terug naar huis vliegt.

"Toen ik in het vliegtuig wakker werd, deed alles pijn"

Weronika reist voor een zogeheten cat eye-behandeling naar Turkije, hét oord voor plastische chirurgie, om haar wenkbrauwen een 'kleine touch-up' te geven. De operatie verloopt goed, maar in het vliegtuig terug naar huis gebeurt er wat vreselijks. Eigenlijk mag Weronika niet vliegen vlak na de operatie, maar door een misverstand doet ze dat toch. "Toen ik in het vliegtuig wakker werd, deed alles pijn. Ik ben naar het toilet gegaan, hoorde een duidelijke knal en ik schoot in paniek."

In een spiegel ziet Weronika dat een snee vlak bij haar wenkbrauw ineens veel groter is geworden. Ook komt er bloed uit, net als 'een stinkende gele substantie'. De oorzaak: de hoge druk op grote hoogte. De hele vlucht naar huis heeft de influencer 'gruwelijke' pijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens kampte met pleinvrees na uitlekken OnlyFans-account

Eenmaal thuis adviseert de dokter Weronika een zalfje op haar gezicht te smeren. Dat advies volgt ze braaf op, maar de volgende ochtend is het helemaal ontstoken. Inmiddels heeft ze wél de nodige zorg gekregen en gaat het stukken beter met Weronika, vertelt ze in de TikTok-video. "Ik ben wel flink geschrokken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Love is Blind-ster Kyle Abrams te vinden op OnlyFans na breuk met Deepti Vempati

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!