Beeld © RTL Boulevard

De BLVD Podcast #4: de gelijkenis tussen Waylon en Marco en het verschil tussen Chatilla en Francis

10 november 2022 15:34

Waylon (42) en zijn zaakje, Doutzen Kroes (37) en haar bijzondere theorieën en Monique Westenberg (44) en haar voornemens: Luuk en Rob hebben deze week een hoop te bespreken. Daarnaast was Rob te laat voor zijn afspraak met Ryan Reynolds (46) én stond hij als enige onbetaald op een BN’er-feestje. En hoe zit het met dat groepje bekende Nederlanders dat we in zo'n beetje elk tv-programma terugzien? Kortom, het zijn drukke tijden in entertainmentland en daarom hebben we een bomvolle podcast voor je.

Bekijk de hele aflevering hieronder.

De BLVD Podcast #4: De gelijkenis tussen Waylon en Marco en het verschil tussen Chatilla en Francis

32:07

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.