Beeld © RTL Boulevard

De BLVD Podcast #11: testament Hazes nog maar tipje van miljoenenijsberg en Valerio als pispaaltje gebruikt in Echte Meisjes

19 januari 2023 09:50

De eerste BLVD Podcast van het nieuwe jaar beginnen we met een nieuwe aflevering van de familiesoap Hazes. Verder schaamt Luuk zich voor zijn liefde voor 'Echte Meisjes in de Jungle' en vraagt Rob zich af waarom de handremruzie in 'Married at First Sight' niet is uitgezonden. En dan is er nog breaking nieuws: we beginnen dit jaar met een nieuwe rubriek.

Bekijk de hele aflevering hieronder.

De BLVD Podcast #11: Testament Hazes tipje van miljoenenijsberg

33:11

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify, Apple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!