Renner deelde op 3 januari deze foto vanuit zijn ziekenhuisbed. Beeld © Zuma Press

Jeremy Renner brak 'meer dan 30 botten' bij ongeluk met sneeuwschuiver

22 januari 2023 08:28

Acteur Jeremy Renner heeft 'meer dan 30' botten gebroken bij het ongeluk dat hij op nieuwjaarsdag had met een sneeuwschuiver. Hij is optimistisch over zijn herstel.

Renner deelt op Instagram een update. Daarin bedankt hij iedereen voor de steun en lieve berichten die hij ontving na zijn ongeluk. Op de foto is te zien dat hij druk bezig is om te herstellen met fysiotherapie.

"Deze meer dan 30 gebroken botten zullen herstellen en sterker worden. Net als de liefde en band met mijn familie en vrienden", schrijft hij.

Jeremy Renner raakte op nieuwjaarsdag zwaargewond door een ongeluk met een sneeuwschuiver. Het ongeluk gebeurde bij het huis van Renner in de buurt van de stad Reno, in Nevada.

Sneeuwstorm 

Op oudejaarsavond vond daar een sneeuwstorm plaats, waardoor duizenden huishoudens zonder stroom kwamen te zitten. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is nog steeds onbekend.

Renner is als acteur het best bekend voor z'n rol van Clint Barton/Hawkeye in verschillende Marvel-films, waaronder The Avengers. Ook speelde hij agent William Brandt in de 'Mission impossible'-films en hij speelde in The Hurt Locker, waarvoor hij in 2010 een Oscarnominatie voor beste acteur kreeg.

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!