Beeld © RTL Boulevard

De BLVD Podcast #13: Binnen loeren bij RTL-collega’s en Jacqueline Govaert geeft gezondheidsupdate na duik in poepvijver

2 februari 2023 11:25

Geen paniek: Jacqueline Govaert (40) leeft nog na haar duik in het poepvijvertje van Luuk. De Krezip-zangeres praat ons even bij. Verder geven Rob en Luuk ons een klein kijkje in de besloten en exclusieve vergadering van alle RTL-presentatoren met Peter van der Vorst (51). Waarom willen allemaal BN'ers ineens een andere naam? Wat is er met Johan Derksen (74) aan de hand? En welke nieuwe realityster is absoluut 'tv-goud'?

Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

De BLVD Podcast #13: Binnen loeren bij RTL-collega’s en Jacqueline Govaert geeft gezondheidsupdate na duik in poepvijver

33:08

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify, Apple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!