Farja Farvardin Beeld © RTL/Tom Cornelissen

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

23 februari 2023 16:04

Farja Farvardin (30), beter bekend als Fawry not Sawry, gaat exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online. De presentator zal per 1 maart op onze online kanalen te zien zijn.

"Ik heb er waanzinnig veel zin in"

Farja heeft enorm veel zin in zijn nieuwe functie. Hiermee neemt hij dus ook meteen afscheid van zijn oude werkplek: RUMAG. "Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij RTL.NL." 

De presentator zal onder andere aftertalks maken rondom reality- en datingprogramma's en allerlei andere content met betrekking tot entertainment. "We gaan samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb." 

Danny Member, de founder van RUMAG, gunt Farja deze volgende stap in zijn carrière: "Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut RTL.NL, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat is er aan de hand tussen Yvonne Coldewijer en Fawry not Sawry?

Ook head of publishing van RTL.NL, Marc Schreuder, is blij met de komst van de presentator. "Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL & Videoland nu marktleider zijn. Ik ben dan ook heel blij dat hij ons team bij RTL.NL komt versterken om onze groei-ambities waar te maken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen reageert: 'Ik heb echt niks verdiend aan RUMAG'

Fawry not Sawry dolblij met volgende stap in carrière: 'Mega groot nieuw avontuur'

00:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!