Beeld © ANP

Onduidelijkheid over tv-terugkeer Tom Egbers bij NOS Sport

13 maart 2023 13:54

Het is onduidelijk of de in opspraak geraakte Tom Egbers (65) komend weekeinde weer op televisie zal verschijnen. De 'NOS' wil daarover voorlopig niets kwijt.

"De laatste status is dat Tom Egbers zaterdag besloten heeft om niet te presenteren om daarmee rust te bieden aan de redactie en het programma"

"De laatste status is dat Tom Egbers zaterdag besloten heeft om niet te presenteren om daarmee rust te bieden aan de redactie en het programma", laat een woordvoerder desgevraagd weten. Of er al een gesprek met hem is geweest, kon de zegsman niet bevestigen. Ook is onduidelijk hoe het momenteel met hem gaat. Tom presenteerde zondagavond niet zoals gewoonlijk het programma Studio Sport Eredivisie. Hij werd vervangen door Gert van 't Hof.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tom Egbers stopt tijdelijk bij NOS Sport, vrouw Janke Dekker stapt op bij meldpunt ongewenst gedrag

De presentator raakte vrijdagavond in opspraak vanwege een artikel in de Volkskrant over grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport. Tom Egbers zou een vrouwelijke collega, met wie hij een affaire had gehad, een tijdlang hebben geïntimideerd en gepest.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vrouw Tom Egbers: 'Gaat niet goed met zijn gezondheid'

Zijn vrouw Janke Dekker, tot voor kort voorzitter van meldpunt Mores voor ongewenst gedrag in de culturele en creatieve sector, zette maandag in het AD haar vraagtekens bij het stuk in de Volkskrant. Volgens haar werd Tom juist lastiggevallen door de vrouw.

Rob Goossens: 'Janke Dekker heeft meldpunt Mores in diskrediet gebracht'

13:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!