Marco Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato kiest ervoor niet te reageren op seponeren TVOH-zaak

14 maart 2023 15:46

Marco Borsato (56) wil niet inhoudelijk reageren op het nieuws dat het onderzoek naar hem in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag bij 'The voice of Holland' wordt geseponeerd. Dat heeft zijn advocaat Geert-Jan Knoops (62) laten weten aan het ANP.

"Het spreekt voor zich dat hij met instemming heeft kennisgenomen van het besluit"

"Wij hebben onze cliënt vandaag uitvoerig gesproken en hij kiest ervoor om geen inhoudelijke reactie te geven", zegt de advocaat, die Marco samen met zijn vrouw Carrie juridisch bijstaat. "Maar het spreekt voor zich dat hij met instemming heeft kennisgenomen van het besluit en het daar verder bij wil laten."

Wel heeft RTL Boulevard met de zoon van Marco gesproken, Luca Borsato. Hij wil niet teveel kwijt over de kwestie. "Natuurlijk ben je blij, maar het is niet zo dat we staan de juichen op tafel", vertelt hij aan ons.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali en Jeroen vervolgd in zaak The Voice, zaak Marco loopt nog

Het Openbaar Ministerie (OM) maakte dinsdag bekend het onderzoek tegen Marco Borsato rond The Voice bij gebrek aan bewijs te seponeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vlaamse zanger mag geen Marco Borsato zingen in nieuw RTL-programma

Het onderzoek in een andere zedenzaak tegen Marco loopt nog. Dat onderzoek is niet gerelateerd aan TVOH en betreft de aangifte van een 22-jarige vrouw vanwege 'onzedelijke betastingen'. Marco heeft hierin een tegenaangifte tegen de vrouw gedaan. Advocaat Knoops laat weten de onderzoeken in deze kwestie af te wachten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!