Belvidere, Illinois Beeld © ANP

Dak stort in bij concert Morbid Angel door noodweer VS

1 april 2023 20:49

Bij een optreden van de Amerikaanse deathmetalband Morbid Angel in Belvidere, Illinois is zeker één dode gevallen nadat het dak van de concertzaal was ingestort als gevolg van stormachtig weer. Volgens 'The New York Times' raakten hierbij ook nog eens tientallen mensen gewond.

Ook de luifel van het gebouw stortte in en er brak een brandje uit achter het concertgebouw. Tot nu toe zijn er geen bandleden van Morbid Angel of Crypta, dat in het voorprogramma stond, gewond geraakt tijdens het noodweer. Het is volgens het Amerikaanse weerbureau National Weather Service niet duidelijk of de concertzaal in Belvidere getroffen werd door een tornado of alleen door stormachtige omstandigheden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix ontkent berichten over zwaargewonden in Squid Game-show

Volgens de krant waren er ten tijde van het ongeval 260 mensen in concertzaal het Apollo Theater aanwezig. Er zijn 28 mensen met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, vijf van hen waren ernstig gewond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

8 jaar cel en tbs voor doden Edita Moliené tijdens seks en dumpen van haar lichaam

De afgelopen dagen werd een deel van de Verenigde Staten getroffen door tornado's. In de staten Mississippi en Alabama kwamen minstens 26 mensen om het leven, in Arkansas raakten zeker 600 mensen gewond als gevolg van een zware tornado.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!