Beeld © ANP

Rick van Velthuysen keert terug met ochtendshow op Radio Veronica

31 mei 2023 08:15

Rick van Velthuysen (61) keert terug in de ochtend van Radio Veronica. De dj is vanaf maandag elke werkdag tussen 06.00 uur en 09.00 uur te horen met het programma 'Rick in de Morgen', maakt de radiozender woensdag bekend.

"Het voelt spannend, nu ik word geparachuteerd op het strijdtoneel van de nationale radio-ochtendshows"

Rick werkte van 2008 tot en met 2016 al bij Radio Veronica en maakte daar verschillende programma's, waaronder ook Rick in de Morgen. Die show werd in 2014 bekroond met een Gouden RadioRing. De dj werkte de afgelopen jaren bij NPO Radio 2 waar hij het nachtprogramma RickvanV doet 2 maakte.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Barend van Deelen was bij Radio 538 'helemaal niet gelukkig' meer

De presentator is blij om weer terug te komen. "Na het winnen van de Gouden RadioRing 2014 is het toch gaaf dat we nu het 'radiovat' - bijna 10 jaar na dato - opnieuw mogen aanslaan? Het voelt spannend, nu ik word geparachuteerd op het strijdtoneel van de nationale radio-ochtendshows. Met Rick in de Morgen maken we vooral ongefilterde radio, waarin veel luisteraars zich zullen herkennen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wietze en Klaas stoppen na de zomer met ochtendshow Radio 538

Rick neemt de plek in de ochtend over van Tim Klijn, Rick Romijn en Niels van Baarlen. Eerder werd al bekend dat zij de ochtendshow van Radio 538 voor hun rekening gaan nemen. Dat programma begint ook komende maandag.

Wie juist weggaan bij Radio 538, zijn Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Eerstgenoemde wil namelijk meer tijd doorbrengen met zijn kinderen. Binnenkort verwacht Wietze namelijk zijn vierde spruit.

Rob Goossens begrijpt keuze van Wietze de Jager om te stoppen niet

05:28