Rammstein en Kovacs Beeld © ANP/ Instagram: @kovicsofficial

Kovacs brengt video met Rammstein-zanger niet meer uit na beschuldigingen

7 juni 2023 15:19

Zangeres Kovacs (33) wil de videoclip van het nummer dat ze maakte met Rammstein-zanger Till Lindemann (60) niet meer uitbrengen. Dat laat de Nederlandse zangeres weten aan 'De Telegraaf'. Verschillende vrouwen betichtten de leadzanger afgelopen dagen van (seksueel) wangedrag.

"Tegen mij is hij altijd erg respectvol geweest"

Sharon Kovacs, zoals de 33-jarige zangeres voluit heet, zou volgens de krant afgelopen week de videoclip uitbrengen van het nummer met de ongemakkelijk toepasselijke titel 'Child of sin'. Nadat Lindemann in opspraak raakte besloot de zangeres dit niet door te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uitgever beëindigt samenwerking met Rammstein-zanger om pornofilm

"Tegen mij is hij altijd erg respectvol geweest", zegt de zangeres over haar samenwerking met de zanger. "Maar mijn hart gaat uit naar iedereen die seksueel misbruik heeft meegemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rammstein spreekt zich uit na nieuwe beschuldigingen van wangedrag

De zangeres had de clip eerder dit jaar al uitgesteld vanwege trauma’s en verslavingen. De zangeres liet zich niet lang na de release van het nummer zeven weken opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, waardoor het nummer promoten lastig was. "In Zuid-Afrika heb ik therapie gekregen en nu drink ik niet meer en blow ik al twee maanden niet meer."

'Child of sin', schrijft De Telegraaf, had Kovacs' carrière weer een boost kunnen geven. 'Maar', schrijft de krant, 'vooralsnog proeft de samenwerking met de Rammstein-voorman als een bittere pil.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rammstein onderzoekt beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen zanger Till Lindemann

Rammstein veroordeelt 'elke vorm van geweld', schreef de Duitse band na de beschuldigingen op Instagram. De band vroeg om de mensen die de beschuldigingen hebben geuit niet te veroordelen. 'Zij hebben het recht op hun mening. Maar wij, de band, hebben ook een recht - namelijk om ook niet veroordeeld te worden.'