De BLVD Podcast Beeld © RTL Boulevard

De BLVD Podcast #35: Een PR-nachtmerrie voor Tino Martin en de zielige verjaardag van Sylvie Meis

6 juli 2023 09:48

Luuk (40) heeft het er al maanden over, maar nu is het moment dan eindelijk daar: de veilingen voor de radiofrequenties zijn begonnen. Zit jouw favoriete zender binnenkort op een ander kanaal? Verder heeft Rob (32) een theorie over Fidan Ekiz (46), verbazen de heren zich over een interview met Sylvie Meis (45) en nemen Rob en Luuk de slecht bekeken nieuwe SBS-quiz onder de loep. En in deze laatste reguliere aflevering van het seizoen delen de mannen ook hun kijk- en luistertips die je door de zomer heen slepen.

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag een nieuwe aflevering. Vanwege storm Poly is er geen videoversie van de podcast opgenomen.

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.