Nicol Kremers Beeld © ANP

Nicol Kremers vertrekt naar buitenland om 'aan zichzelf te werken'

12 juli 2023 22:14

Nicol Kremers (33), de ex van vakantiehuisjesmagnaat Peter Gillis (61), gaat 'binnen afzienbare termijn' naar het buitenland om 'daar aan zichzelf te werken'.

"Zij hoopt daardoor uiteindelijk een deel van haar verleden zo veel mogelijk achter zich te kunnen laten"

Dat bevestigt slachtofferadvocaat Sébas Diekstra, die Kremers bijstaat in de mishandelingszaak tegen haar ex, na berichtgeving van juicekanaal Reality FBI. "Zij hoopt daardoor uiteindelijk een deel van haar verleden zo veel mogelijk achter zich te kunnen laten."

Wij hebben Nicols manager Wouter vandaag ook gesproken en hij laat weten dat de ex van Peter Gillis over de grens ''haar ptss gaat verwerken, zodat ze in een betere gemoedstoestand komt'. "Bovendien wil ze heel veel rust zodat ze alles een plekje kan geven en ze wil weer lekker in haar vel komen te zitten.''

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Foto Martijn en Nicol Kremers aandachttrekkerij: 'Geproefd van de fame'

Peter en Nicol maakten in februari bekend niet meer samen te zijn. Inmiddels heeft Peter een nieuwe vriendin. Nicol en Peter zijn nog met elkaar in een rechtszaak verwikkeld: Nicol zou tijdens de relatie door hem zijn mishandeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicol Kremers geen verdachte in onderzoek belastingfraude

Daarnaast is Peter verdachte in een vier jaar lopend onderzoek van onder meer de FIOD, de Belastingdienst en de Arbeidsinspectie. Hij wordt verdacht van belastingfraude. Nicol is in deze zaak geen verdachte.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!