Zien: FamkeLouise krijgt volle beker bier naar hoofd gesmeten

30 december 2017 14:54

FamkeLouise scoort momenteel de pannen van het dak met haar monsterhits Op Me Monnie en Vroom Vroom. Toch lijkt niet iedereen fan te zijn van de zangeres: tijdens een optreden in de club krijgt FamkeLouise een volle beker bier naar haar hoofd gegooid!

"Ik wil er geen big deal van maken"

De beelden verschenen vandaag op de website van Dumpert. In het filmpje is te zien hoe een onbekend persoon zijn plastic beker bier vanuit het publiek tegen het hoofd van FamkeLouise aangooit, die op dat moment on stage het nummer Op Me Monnie aan het zingen is.

FamkeLouise laat zich echter niet kennen en blijft gewoon doorgaan met het optreden. De succesvolle Youtube-ster laat zien haar mannetje te staan op het podium. Online krijgt FamkeLouise dan ook volop lof voor haar professionele houding. Veel fans noemen het 'behoorlijk kansloos om bier te gooien naar een 19-jarig meisje'. 

Famke Louise laat aan RTL Boulevard weten dat ze geen big deal wil maken van het hele voorval. "Ronnie Flex, Lil Kleine en Boef hebben dit ook meegemaakt. En moet je kijken hoe ver zij gekomen zijn met hun muziek en dromen. Daar neem ik graag een voorbeeld aan. Ik blijf doen wat ik leuk vind en dat is muziek maken en optreden. Het is zonde dat dit soort dingen gebeuren, maar ik wil er geen big deal van maken. Ik hoop dat iedereen daar binnen een leuke avond heeft gehad."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!