Beeld © ANP

Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht

12 januari 2018 11:48

Samantha de Jong is vanmorgen met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog steeds onduidelijk wat er precies gebeurd is en hoe de realityster er aan toe is.

"Het is niet aan mij om dit naar buiten te brengen."

Vanmorgen werd de blondine na een 112-oproep met een ambulance opgehaald. Het huis waar Barbie met haar twee kinderen woont zou door de politie zijn verzegeld. Het zou echter niet om een misdrijf gaan. 

RTL Boulevard heeft vandaag met verschillende mensen uit de omgeving gesproken, maar zij willen niets loslaten. 

Samantha's ex-man Michael, met wie zij in diverse realityseries te zien was, is vanuit zijn woonplaats in Spanje direct naar Nederland vertrokken om er voor de kinderen te zijn. "Het gaat goed met ze. Ik wil zo snel mogelijk naar ze toe. Voor de kinderen wil ik er gewoon zijn. Zolang ze mij nodig hebben, ben ik er voor ze.", aldus Michael.

Over de toestand van zijn ex-vrouw laat hij weinig los. "Ik kan ook niets over haar situatie vertellen, het is mijn ex. Het is niet aan mij om dit naar buiten te brengen."

RTL, die de reality-series rondom Barbie uitzond, laat weten erg geschrokken te zijn en mee te leven met Samantha en haar familie. "Er is contact geweest met de familie, maar die zijn momenteel in het ziekenhuis en niet bereikbaar voor commentaar." laat een woordvoerder van de zender weten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!