Beeld © Concentrate

Heeft Mattie Valk een oogje op Marieke Elsinga?

12 februari 2018 21:41

Het YouTube-kanaal Concentrate legt Mattie Valk aan de leugendetector. Hij moet bloed eerlijk zijn. Zo bekent hij iemand leuk te vinden en heeft onlangs nog met haar gezoend.

''Ik denk wel dat wij elkaar graag zien''

Zijn ochtendcollega Igmar mag de vragen stellen. Op de vraag wat Mattie van zijn oud-collega Marieke Elsinga vindt, zegt hij: ''Ik vind haar een hele leuke, talentvolle... Nee ik vind het een hele leuke chick.'' Hij geeft aan dat hij het niet erg zou vinden om met Marieke te zoenen. Verder zegt hij nog lachend over haar: ''Ik denk wel dat wij elkaar graag zien.'' Op de vraag of er bijna iets gebeurd is tussen Mattie en Marieke zegt hij volmondig: ''Ja!'' Daarnaast zegt de Q-music dj wel toe te zijn aan een nieuwe relatie.

Igmar vraagt ook naar de nieuwe ochtendshow die de twee samen met Fien presenteren. Mattie geeft aan dat hij bang was dat er na de Wietze-gate weinig luisteraars overbleven voor zijn ochtendshow. Hij zegt dat er een deel van de luisteraars is weggelopen, maar dat dit wel weer goed komt. Mattie betreurt nog steeds hoe het allemaal is gelopen. Als Igmar vraagt wat hij anders zou hebben gedaan, zegt Mattie: ''Ik zou eerder over mijn gevoel hebben gesproken, zodat mensen mee waren in mijn gedachtegang.'' Mattie is nog steeds boos op zichzelf. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!