Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie Meis doet boekje open over afgeblazen huwelijk

13 februari 2018 12:55

Sylvie Meis vertelt in een interview met het Duitse RTL openhartig over haar stukgelopen relatie met Charbel Aouad. De presentatrice zegt door een diep dal te zijn gegaan na het afgeblazen huwelijk met de schatrijke zakenman. "De periode van de relatiebreuk was een zware tijd", vertelt de aangeslagen Sylvie.

"Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Charbel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is."
Miniatuurvoorbeeld

Sylvie en Charbel uit elkaar

Sylvie Meis verbreekt verloving met Charbel Aouad

Sylvie vertelt in het interview dat haar droomhuwelijk met Charbel eind vorig jaar als een zeepbel uit elkaar is gespat . "De periode van de relatiebreuk was een zware tijd. Ik had totaal niet verwacht dat ik binnen een jaar zou gaan verloven en dat die zo snel op de klippen zou lopen. Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Chabel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is."

Syl laat aan het Duitse RTL weten het behoorlijk lastig te vinden om haar Mr. Right te kunnen vinden. "Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden. Het leven loopt zoals het loopt, maar ik geloof er heilig in dat er ergens iemand voor mij rondloopt.”

❤ #isaidyes 💍 #engaged

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

De enige man is het leven van Sylvie is vooralsnog alleen zoontje Damian. "Een liefhebbende moeder zijn voor Damian komt op de eerste plaats. Pas daarna komen de liefde en mijn carrière", besluit de presentatrice. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!