Beeld © ANP

Tony Neef verdient €40.000 aan Jij Bent Zo

19 februari 2018 13:57

In een interview met Intermediair doet Tony Neef een boekje open over zijn werk als musicalster en ober het inkomen wat daarbij hoort.

"Als het een origineel nummer was geweest, had je er nog een nulletje achter kunnen zetten"

Tony Neef vertelt aan Intermediair dat het inkomen van een musicalster soms te wensen over laat. Toen Tony 32 was, had hij momenten dat de pinautomaat aangaf dat er geen saldo meer beschikbaar was. Toch heeft de 57-jarige musicalster ook een grote klapper gemaakt, zijn vertaling van Jij Bent Zo is namelijk een enorme hit. De hit van Jeroen van der Boom is oorspronkelijk een Spaans nummer, maar Tony Neef schreef een Nederlandse tekst voor het nummer. 

"Aan Jij Bent Zo heb ik best wel leuk veel geld verdiend," aldus Tony, "Meer dan €40.000 heb ik eraan verdiend, alleen als het een origineel nummer was geweest had je er nog een nulletje achter kunnen zetten." Tony droomt er daarom van om nog een echte hit te schrijven: "Daar hoop ik nog steeds op, dat ik een liedje schrijf dat origineel Nederlands is en een echte hit wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Meer Tony

Tony Neef wordt kaal voor The Addams Family

Drank en drugs

Ook is de musicalster eerlijk over zijn drank- en drugsgebruik. "Ik heb wel periodes gehad dat, toen mijn vader doodging, ik wel iets teveel dronk en heel veel uitging. En ook”, Tony snuift "Dat soort dingen deed.” Toch is Tony niet verslaafd geweest, maar vooral nieuwsgierig.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!