Olcay Gulsen Beeld © ANP

Burgemeester Waalwijk reageert op Olcays 'Fuck you!'

27 februari 2018 12:55

Gisteren vertelt Olcay aan RTL Boulevard boos te zijn op de burgemeester van Waalwijk. De modetycoon vindt dat de burgemeester niet goed voor zijn burgers zorgt en met name voor haar vader die opvang nodig heeft.

De Waalwijkse burgemeester, Nol Kleijngeld, reageert vandaag in het Brabants Dagblad. Hij bevestigt de noodkreet van Olcay: ''Indertijd, dan hebben we het over 2015 of 2016, heb ik een telefoontje van haar gehad. Daarin gaf ze aan dat haar vader het grootste deel van zijn leven in Waalwijk had doorgebracht, maar nu in Tilburg zit waar hij doodongelukkig is.. Ik heb toen beloofd dat ik de zaak zou nakijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees hier waarom Olcay gefrustreerd is:

Olcay Gulsen: Fuck you, burgemeester van Waalwijk

De burgervader kwam er uiteindelijk achter dat de vader van Olcay terug was in Waalwijk. ''Daarmee was voor mij de zaak in feite rond'', zegt Nol. Tot hij te horen heeft gekregen dat Olcay ''Fuck you!'' tegen hem zegt. ''Het ligt veel genuanceerder", volgens de Waalwijkse burgemeester. 

Dat Olcay het gevoel heeft dat zij van het kastje naar de muur wordt gestuurd, kan de burgervader niet verklaren. ''Er is mij voor honderd procent verzekerd dat de familie Gulsen en medewerkers van de gemeente Waalwijk intensief contact hebben." Hij vindt het goed dat Olcay toentertijd naar hem toe is gestapt, maar verbaast zich over de recentelijke uitlatingen. Zo besluit Nol: ''Het is begrijpelijk dat ze me belt in verband met de zorg van haar vader. Als ze vervolgens ontevreden is, had ze ook met mij contact op kunnen nemen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!