Beeld © ANP

Boek Judas gaat nog verder de grens over

09 maart 2018 08:07

Het boek Judas van Astrid Holleeder, over haar leven als zus van crimineel Willem, zal vanaf de zomer te koop zijn in veel landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Rusland en Australië.

Uitgeverij Lebowski bevestigt dat aan RTL Boulevard. Eerder werd al bekend dat de bestseller in de Verenigde Staten zou worden uitgegeven. Daaraan kunnen Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen, Rusland, Spanje, Italië en Canada worden toegevoegd. Uitgeverij John Murray, die de rechten heeft in Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Europa, India, Ierland, Midden-Oosten en Verenigd Koninkrijk, zal het boek uitgeven in augustus.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Ook toneelstuk van boek Astrid Holleeder

Judas verschijnt november 2016 en binnen twee maanden worden al bijna 400.000 boeken verkocht en was daarmee het best verkochte boek van 2016. Astrid Holleeder beschrijft in Judas haar band met broer Willem, die bekendheid verwierf als een van de ontvoerders van biermagnaat Heineken. Astrid beschrijft in het boek hun jeugd, zijn criminele activiteiten en haar dubbelrol. Verschillende producenten, onder wie de bekende regisseur Steven Spielberg, hebben al de film- en theaterrechten gekocht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!