Beeld © Getty Images

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

13 maart 2018 20:34

Na twee jaar is er een einde gekomen aan de relatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik. Beiden delen op Twitter een officieel statement.

"Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die Z en ik hebben gedeeld"

Gigi doet haar emotionele verhaal op Twitter: "Dit soort statement lijken vaak onpersoonlijk, omdat het niet in woorden uit te drukken is wat twee mensen in een paar jaar meemaken. Niet alleen in een relatie, maar ook in het leven. Ik ben voor altijd dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die Z en ik hebben gedeeld. Ik wil niets dan het beste voor hem en blijf hem steunen als vriend waar ik veel respect en liefde voor voel. En voor de toekomst: wat is voorbestemd zal altijd gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

zie ook

Foto: Gigi en Zayn vieren twee jaar verkering

Zayn deelt zijn kant van het verhaal op Twitter: "Gigi en ik hadden een betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb veel respect voor haar en aanbid haar als vriendin. Ze heeft een ongelofelijke ziel." Hij bedankt ook alle fans: "Ik ben dankbaar dat alle fans deze moeilijke beslissing respecteren en ook onze privacy in acht nemen. We hadden alleen gehoopt dat we het nieuws zelf hadden kunnen verspreiden. We houden van jullie allemaal."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!