Beeld © Tommy Hilfiger

Deze hunk is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger

16 maart 2018 11:44

De Engelse top Formule 1-coureur en viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is samen met Gigi Hadid het nieuwe gezicht van het modemerk Tommy Hilfiger.

"Tommy's ontwerpen inspireren me om doortastend te zijn in elke outfit die ik buiten het racecircuit samenstel"

“Ik heb Lewis zijn ongelooflijke uithoudingsvermogen tijdens de race altijd bewonderd, evenals zijn unieke stijl buiten het circuit, die spreekt met de nieuwe generatie Tommy Guys”, zegt modeontwerper Tommy Hilfiger in het persbericht. “Hij heeft zijn ongelooflijke carrière als coureur met passie, toewijding en extreem hard werk opgebouwd - waarden die ik omarmde bij het oprichten van mijn merk. We hebben een geschiedenis met de Formule 1 en deze samenwerking bouwt voort op ons erfgoed van samenwerkingen binnen de wereld van de motorsport.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Lewis Hamilton zegt sorry voor filmpje over neefje

"Ik geloof in de kracht van mode en innovatie om individualiteit te vieren en conventies te verbreken, zoals Tommy Hilfiger," zegt Lewis over zijn nieuwe campagne. “Tommy's ontwerpen inspireren me om doortastend te zijn in elke outfit die ik buiten het racecircuit samenstel, waarbij ik mijn creativiteit en eclectische stijl met vertrouwen uitdruk. Zijn baanbrekende TOMMYNOW-ervaringsevenementen zijn uniek en ik ben zeer verheugd om met zo'n visionair merk samen te werken”, aldus de succesvolle sportman.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!