Lindsay Lohan gezicht van advocatensite

21 maart 2018 05:47

Advocatensite lawyer.com heeft Lindsay Lohan binnengehaald als boegbeeld. In haar eerste reclamespotje voor de site maakt de actrice volop grappen over haar eigen juridische sores in het verleden.

"Ik dacht dat ik me in de problemen had gewerkt"

"Toen ze me benaderden was ik in de war en een beetje bang, want ik dacht dat ik me in de problemen had gewerkt", aldus Lindsay over haar samenwerking met de site, een soort zoekmachine waar bezoekers een advocaat kunnen kiezen. "Het idee achter Lawyer.com is mensen beschermen. Zoals wanneer je wordt aangehouden voor rijden onder invloed. Laten we niet doen alsof dat mij nooit is gebeurd. Of twee of drie keer."

Voormalig kindster Lindsay werd sinds 2007 meerdere keren gearresteerd, onder meer voor roekeloos rijden, rijden onder invloed, winkeldiefstal en het overtreden van de voorwaarden van haar proeftijd. Ze belandde meermaals in de gevangenis, alhoewel ze vanwege een celtekort twee keer binnen een dag weer buiten stond. Lindsay weet veel van haar problemen aan haar verslaving aan drugs en alcohol, en moest verschillende keren verplicht afkicken. De actrice sloot haar laatste proeftijd twee jaar geleden af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Catfight: Kim Kardashian en Lindsay Lohan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!