Kwakkelende Henk Schiffmacher trekt bezoekers

22 maart 2018 08:25

De slechte gezondheid van Henk Schiffmacher heeft hem geen windeieren gelegd. In de Radio 10 ochtendshow van Lex Gaarthuis zegt de tattookoning donderdag dat hij er juist meer kaartjes voor zijn theatertour door verkoopt.

"Het leuke is dat de hele zaal nu vol zit met mensen die zitten te wachten tot ik omval"

"Ik sta vanavond bijvoorbeeld in Geel in België. Ik ga nu acht dagen achter elkaar spelen. Dus dat is best stevig. Het leuke is dat de hele zaal nu vol zit met mensen die zitten te wachten tot ik omval. Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet zeg maar. Ik verkoop meer kaartjes nu dan voor die hele toestand. Maar ik ben niet van plan om een Tommy Coopertje te doen hoor", zegt hij, verwijzend naar de Britse komiek die tijdens een liveoptreden overleed.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Henk Schiffmacher dinsdag weer op het podium

De 66-jarige Schiffmacher staat sinds deze week weer op het podium van het theater met een voorstelling waarin hij terugblikt op zijn leven. Begin maart werd hij met spoed opgenomen met hartproblemen, nadat hij al een tijdje met ademhalingsproblemen kampte. Hij werd na twee weken uit het ziekenhuis ontslagen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Henk Schiffmacher na lange tijd uit ziekenhuis

De tatoeëerder geeft toe dat hij zijn levensstijl wel moet aanpassen: "Het is de rekening van het leven, die moet je nu betalen. Het betekent dat je tegenwoordig vaker in het ziekenhuis bent dan dat je in de kroeg staat. Te veel vocht vasthouden, het hart dat niet goed loopt. De drank is wel een factor in dit verhaal ja."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!