André Hazes

André Hazes heeft geen behoefte aan verzoening met Roxeanne

22 maart 2018 09:01

André Hazes doet in het Belgische blad Dag Allemaal een boekje open over de relatie met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne Hazes.

"We hebben het allebei hartstikke druk, en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan"

André heeft al twee jaar geen contact met zijn zus Roxeanne en hij ziet de ruzie niet snel bijgelegd worden. Op de vraag of er een verzoening tussen broer en zus er zal komen, reageert Dré stellig: "Nee, en of dat nog gaat komen, weet ik niet. We hebben het allebei hartstikke druk, en ik heb er ook gewoon geen behoefte aan."

Op dit moment hecht de zanger meer waarde aan andere mensen in zijn leven: "We hebben elk een groepje mensen om ons heen opgebouwd die onvoorwaardelijk van ons houden en dat hoeft niet per se familie te zijn. Bloed is dikker dan water, zeggen ze, maar ik hou soms gewoon van water."

Wel volgt de zanger de carrière van zijn grote zus op de voet: "Ja, het is heel erg gewaagd wat ze maakt, maar ik vind het wél heel erg goed." Ondanks de ruzie wenst hij haar het beste: "Ik hoop dat het goed blijft gaan voor haar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Moeder Rachel steunt André Hazes

Rachel

André Hazes heeft ook al een lange tijd geen contact gehad met zijn moeder Rachel, maar deze ruzie wordt eind vorig jaar bijgelegd. André vertelt: "Iedereen verdient een tweede kans. Ik ben niet zo superkoppig aangelegd. Toen mijn moeder en ik weer contact kregen, was onze relatie meteen weer als vanouds."

De precieze oorzaak van de familieruzie houdt André nog in het midden. "Het is nooit duidelijk geweest wat de precieze oorzaak was. En wat het ook was, we nemen het allemaal mee in ons graf, hoop ik. Het is goed gekomen, dat telt," aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Eindelijk samen: Rachel Hazes en kleinzoon André

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!