Dean Saunders Beeld © ANP

Dean Saunders opnieuw voor de rechter

26 maart 2018 18:24

Vandaag staat Dean Saunders opnieuw voor de rechter. Hij gaat in hoger beroep tegen de acht maanden cel waarvoor hij is veroordeeld. Dean zou de auto van zijn ex-schoonvader in de brand hebben gestoken.

In 2014 gaat de auto van de ex-schoonouders van Dean in vlammen op. Al snel wordt de zanger aangehouden. Dean krijgt acht maanden cel, niet alleen voor het in de brand steken van de auto maar ook voor mishandeling van zijn ex-vriendin Jamie en verboden wapenbezit.

Dean Saunders gaat in hoger beroep en staat vandaag opnieuw voor de rechtbank. De zanger ontkent dat hij betrokken is geweest bij de brandstichting van de auto van zijn ex-schoonvader in Zaandijk. Volgens Dean was hij op dat moment in Apeldoorn bij een spannende date. Toch is hij nooit bij de dame in kwestie aangekomen, omdat hij het huis niet kon vinden. 

Ook is Dean veroordeeld voor de mishandeling van zijn ex-vriendin Jamie, iets dat hij blijft ontkennen. Het verboden wapenbezit ontkent de zanger niet. Dean heeft namelijk een dolk die in Nederland verboden is.

Op 9 april volgt de uitspraak van het gerechtshof Amsterdam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!