Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze is jarig! Dit is hoe ze ooit begon

27 maart 2018 12:34

Vandaag wordt influencer Monica Geuze lekker in de watten gelegd. En niet zomaar, want de toekomstige mama mag vandaag 23 kaarsjes uitblazen. Hoezee! Tijd om haar bijzondere carrière eens onder de loep te nemen.

Als klein meisje kan de vlogger de spotlights al niet weerstaan. Zo is ze als 10-jarig ukkie al te zien in de videoclip van Racoon. In de clip speelt de succesvolle YouTuber het dochtertje van een ruziënd stel. Geen onbekende situatie voor Mo, want ook haar eigen ouders besluiten al vroeg om een punt te zetten achter hun huwelijk.

Ondanks het gebroken huwelijk van haar ouders gaat de jongedame niet bij de pakken neerzitten. Monica grijpt alles gretig aan. Vandaar dan ze ook volmondig 'ja' zegt als ze op haar zestiende gevraagd wordt als vaste diskjockey van rapper Ronnie Flex. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Monica Geuze showt babybuik

Maar Monica wil meer. Daarom besluit ze een kleine drie jaar geleden een kijkje in haar leven te geven door te gaan vloggen. Grappig feitje: haar toenmalige vriendje, Lil’ Kleine, komt met het idee om te gaan vloggen omdat hij geen genoeg van haar kan krijgen. Op 26 augustus 2014 dropt Monica haar allereerst vlog. Deze is slechts vier minuten lang. Een groot verschil met haar laatste vlog, die zo’n 50 minuten lang is! Toch weet Monica haar kijken telkens weer te boeien en blijven de abonnees maar komen. Inmiddels heeft de jarige job bijna 430.000 abonnees. En daar blijft het niet bij!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Monica Geuze openhartig over ontdekking zwangerschap

In korte tijd weet Monica uit te groeien tot één van de succesvolste YouTubers van ons kleine kikkerlandje. Maar de jonge meid verschijnt niet alleen in haar eigen filmpjes. Ook op televisie én op events is Monica een graag geziene gast.

Monica Geuze 2016

Wanneer haar relatie met rapper Lil' Kleine in 2016 op de klippen loopt, komt Mo erachter dat de roem en bekendheid ook een mindere kant heeft. De roddelsites krijgen er geen genoeg van en bespreken de relatie uitgebreid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Dit is de echofoto van Monica Geuze

Maar lang treuren doet ze de YouTube-ster niet. Al snel weet ze voetballer Lars Veldwijk om haar vinger te winden. Inmiddels wonen de twee tortelduifjes samen en verwachten ze hun eerste kindje. Daarom vond Lars het ook tijd worden om zijn lief in het zonnetje te zetten met een prachtig boeket.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Monica Geuze stopt met dagelijks vloggen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!