Estelle Cruijff Beeld © ANP

Estelle heeft innerlijke rust gevonden

27 maart 2018 13:00

Estelle Cruijff heeft na een roerige periode in haar leven innerlijke rust gevonden. "Doordat ik ook negatieve dingen heb meegemaakt, die me veel pijn en verdriet hebben gedaan, waardeer ik juist de positieve dingen", zegt Estelle in een interview met Veronica Magazine. "Niets is vanzelfsprekend, weet ik nu."

"Steeds kwam er weer wat bij, dat je denkt: is er nog licht aan het eind van deze tunnel?"

Estelle is naar eigen zeggen "gewoon uit die wet van Murphy gekomen". "Daar zat ik een hele tijd in. Steeds kwam er weer wat bij, dat je denkt: is er nog licht aan het eind van deze tunnel?" Estelle verzekerde zichzelf er keer op keer van dat alles goed komt. "En alle ellende heeft me ook wijzer gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Estelle post eerste foto budgetvakantie met Gordon

De blondine krijgt onder meer de scheiding van Ruud Gullit en een stukgelopen relatie met Badr Hari voor haar kiezen. "Als je jong bent, weet je nog niet zo veel. Ik zeg altijd: op school krijg je eerst les en dan je toets. In het leven krijg je eerst je toets en dan je les."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Estelle Cruijff gewond tijdens opnames met Gordon

Hoewel ze de liefde moeilijk vindt, is Estelle de afgelopen jaren niet hard en cynisch geworden. "Helemaal niet. Ik weet hoeveel ik van iemand kan houden, en dan zal je dat altijd terugkrijgen. Mensen zijn er ook om van te houden, dus ik geloof absoluut in de liefde."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!