Beeld © Olivier Thijssen/RTL

Expeditie Robinson wordt nu een musical

27 maart 2018 18:48

Rick Engelkes laat aan RTL Boulevard weten dat er een musical komt van het populaire programma Expeditie Robinson. De musical Expeditie Eiland gaat over drie gezinnen die het moeten zien te redden op een onbewoond eiland.

De musical gaat over drie totaal verschillende gezinnen. Je hebt het volkse gezin Ten Kate, het arrogante gezin Van Stirum-Vinkesteijn en de iets wat saaie familie Kuipers. Allemaal geven zij zich op voor 'Expeditie Eiland'. Samen gaan ze voor de grote hoofdprijs: het winnen van een eiland én 1 miljoen euro! Hiervoor moeten ze opdrachten doen, maar deze worden zo bizar dat niemand zijn leven nog zeker is...

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Joëlle Witschge deed mee aan Expeditie Robinson om af te vallen

Onder anderen Jelka van Houten, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker hebben een rol gescoord in de musical. Samen neem zij de bezoekers mee op een avontuurlijke reis, gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Eerste opdracht Expeditie Robinson bekend

Het is niet de eerste keer dat Rick Engelkes een musical maakt over een televisieprogramma. De musical Vamos! is geïnspireerd op het programma Ik Vertrek.

Onder regie van Martin Michel gaat de comedy-musical Expeditie Eiland vanaf oktober 2018 in de Nederlandse theaters spelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Expeditie Robinson winnaar Carlos heeft een nieuwe baan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!