Jeff Goldblum: iedereen denkt dat ik dood ben

28 maart 2018 04:59

Al jarenlang gaan er berichten rond dat Jeff Goldblum dood is en op een gegeven moment denkt zelfs zijn eigen moeder dat het waar is, vertelt de acteur in een interview met Andy Cohen tijdens de show Watch What Happens Live.

"Omdat ik niet direct opnam, sprak hij een heel emotioneel bericht in. Hij dacht echt dat ik overleden was"

"Iemand heeft ooit online gezegd dat ik van een klif in Nieuw-Zeeland was gevallen. Nog voordat ik iemand kon bellen, hing mijn moeder al aan de lijn om te vragen of alles wel goed met me ging", aldus Jeff. Volgens de Jurassic World-ster is zijn moeder niet de enige die zich zorgen maakt. "Daarna belde een vriend van mij op, hysterisch en in tranen. Omdat ik niet direct opnam, sprak hij een heel emotioneel bericht in. Hij dacht echt dat ik overleden was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Jeff Goldblum in sequel Jurassic World

De hoax rondom Goldblum dateert uit 2009, als een website meldt dat de acteur van een klif is gevallen. Het artikel gaat viral op Twitter en zodoende denkt de hele wereld dat Jeff overleden is. De acteur reageert in hoogst eigen persoon op zijn 'overlijdensbericht': "Mensen, ik ben nog altijd springlevend! Ik was niet eens in Nieuw-Zeeland toen dit bericht de wereld overging, dus geloof dit verhaal vooral niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Jeff Goldblum voor derde keer getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!