Beeld © ANP

Familie Froger moest het huis uit

28 maart 2018 13:14

Huize Froger wordt 12 maart opgeschrikt door een brand. De oorzaak van de brand is al snel gevonden: het vuurtje start in de sauna. Natasja Froger vertelt vanochtend haar verhaal bij Koffietijd.

"We moesten er twee dagen uit, ook de honden"

"We moesten er twee dagen uit, ook de honden," aldus de presentatrice over de brand. Ondanks dat haar paleisje niet is afgebrand, heeft Natasja toch veel rookschade in huis: "Alles is zwart. Het plafond is zwart. Álles is zwart." 

René en Natasja moeten de handen nu flink uit de mouwen steken: "We moeten alles opnieuw schilderen en alles moet naar de stomerij." Ook alle kleding van de familie moet opnieuw gewassen worden: "Ik heb al een week een soort illegale wasserette, want alle kleding moet gewassen worden. En alles stinkt!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Familie Froger opgeschrikt door brand

Geluk gehad

De brand is ontstaan in de sauna. René heeft deze aangezet voordat hij gaat sporten en als hij terugkomt ziet hij het huis in de fik staan. "Dat doet ie al jaren en dat gaat altijd goed," aldus Natasja in Koffietijd. Nu wordt onderzocht hoe de brand toch heeft kunnen ontstaan.

Natas vertelt dat de brand gelukkig is meegevallen: "Ik was heel blij met de brandweer dat ze zo ontzettend op tijd er waren, want daardoor is ons huis er blijven staan."

Familie Froger heeft volgens Natasja ontzettend veel geluk gehad: "De brandweer zei ook we hadden geen tien minuten later moeten zijn of de hele boel was in de fik gegaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Danny Froger geslaagd voor motorrijbewijs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!