3FM-dj’s willen Bassie en Adriaan op Netflix

29 maart 2018 11:14

3FM-dj’s Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen zijn een actie begonnen om alle series van Bassie en Adriaan op streamingdienst Netflix te krijgen. Zij sluiten zich hiermee aan bij een initiatief dat een van hun luisteraars op Twitter lanceert.

Het tweetal, dat de middagshow op 3FM verzorgt, heeft een speciale Facebookpagina opgericht voor het doel en wil de komende uitzendingen aandacht besteden aan het initiatief. Zij vinden dat de series van Bassie en Adriaan voor iedere Nederlander goed toegankelijk zouden moeten zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Bassie en Adriaan schrijven allebei een boek

Bas (82) en Aad (75) van Toor breken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reizeb de hele wereld over met hun beroemde stoelenact. Maar het echte succes komt als ze verder gaan als Bassie & Adriaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Prostaatkanker ontdekt bij Baron van Bassie & Adriaan

De twee zijn 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Onlangs komt er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt. Ook maakt het duo in 2015 nog een bioscoopfilm.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Kees Tol heeft rol in Bassie & Adriaan-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!