OG3NE Beeld © ANP

Emotionele dag voor OG3NE-zusjes

29 maart 2018 14:10

De zusjes Amy, Lisa en Shelley hebben het moeilijk. Vandaag is namelijk de verjaardag van hun overleden moeder. Op Instagram delen de meiden bijzondere foto’s met hun lieve moeder om haar te eren.

"Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen"

“Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen en hoeveel pijn het doet dat we verder moeten zonder je... We voelen het iedere seconde van elke dag & elke nacht. Uit de “MAMMA” foto-map op m’n telefoon koos ik deze foto... één van de ontelbare foto’s waarop je prachtig lacht, je lieve ogen geluk uitstralen, je me vasthoudt en me -zonder dat je het toen wist- terug neemt naar een dierbare herinnering”, deelt Lisa. Ook de andere meiden plaatsen prachtige foto's samen met hun overleden moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

OG3NE bedankt medewerkers na tournee

“Vandaag is de eerste keer van de vele verjaardagen die nog gaan komen dat we je geen kusjes en knuffels kunnen geven. Wel zijn we met elkaar en vieren we onze mooie momenten samen met jou in ons hart. Voor altijd. Ik mis je zo”, laat Shelley weten op Instagram. Ook Amy heeft een boodschap voor haar moeder: “Iedere seconde van iedere dag mis ik je en denk ik aan je.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Zussen OG3NE willen voorbeeld zijn voor fans

Op 12 juli 2017 overlijdt de moeder van de nachtegaaltjes. Moeder Isolde verliest een lang gevecht tegen een zeldzame vorm van kanker. Ondanks alles blijven de meiden positief: “Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven”, delen ze destijds op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Sneeuwpret met OG3NE

De moeder van Amy, Lisa en Shelley is de grote inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, waarmee ze tijden het  Eurovisiesongfestival hogen ogen gooien. Tot ieders verrassing is ze ook in Kiev om haar dochters aan te moedigen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

OG3NE bedankt voor steun: De vele reacties geven ons kracht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!