Dries Roelvink Beeld © RTL Boulevard

Dries Roelvink bekogelt snoepwinkel met eieren

29 maart 2018 14:01

Dries Roelvink is boos op de Jamin! Op beelden die aan RTL Boulevard gestuurd zijn is te zien hoe de volkszanger de snoepwinkel bekogelt met eieren.

"Jullie horen wel iets van mijn advocaat"

Waarom is Dries boos? Omdat Jamin voor €8,25 de Paas Baas Dries verkoopt: een paashaas met gele zwembroek. Op Facebook reageert Dries woensdag al op de nieuwe paashaas: "Er is geen toestemming aangevraagd. Jullie horen wel iets van mijn advocaat morgen."

Er is natuurlijk een grote kans dat dit om een 1 april grap gaat. "1 april grap? Nee, niet dat ik weet", laat Dries aan RTL Boulevard weten. "Ze hebben de paashaas mijn figuur gegeven en die gele zwembroek hebben wij allang vastgelegd. Dus ik ben bang dat dit een hele dure grap gaat worden voor Jamin." Roelvink laat weten al bij zijn advocaat langs te zijn geweest. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dries Roelvink verhuist naar een paar deuren verder

"Ik liep langs een Jamin en zag 'm staan. Er kwam iemand vanaf de overkant en die had eieren bij zich. Ik heb toen eieren tegen hem raam aan staan gooien, maar dat had ik beter niet kunnen doen", zegt Dries. Hij wacht nu op de reactie van Jamin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!