Winnaar Voice Kids gaat naar Britse school

31 maart 2018 13:00

Lucas van Roekel, winnaar van The Voice Kids in 2015, gaat naar een bijzondere Britse school. De 17-jarige van Roekel is al na een auditie aangenomen voor de prestigieuze vierjarige opleiding van BIMM Institute, maakte zijn agent zaterdag bekend.

De jonge zanger begint in het najaar in London, hij moet eerst namelijk nog even zijn havo-examen binnenslepen. De overwinning van van Roekel in 2015 leverde hem een platencontract en een studiebeurs van tienduizend euro op. Hij wist alle stoelen om te laten draaien met zijn auditienummer Year of Summer, wat ook nog eens een bescheiden hit werd. Ook was de zanger te zien in de Carry Slee-verfilming Kappen en de serie Brugklas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Voice Kids opent met 1,7 miljoen kijkers

De zanger begint in het najaar in Londen; eerst moet hij zijn havo-examen nog halen. De overwinning van Van Roekel in 2015 leverde hem een platencontract en een studiebeurs van 10.000 euro op. Hij had een bescheiden hit met zijn auditienummer Year of Summer en zingt in de populaire formatie Stay Tuned. Ook was de zanger te zien in de Carry Slee-verfilming Kappen en de serie Brugklas.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!